Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervBL MotorserviceKliphusetStarup AutoserviceForeningerForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Helle SvømmeklubHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenInteressegruppenMultihusetNATUR-HUSETspejder Starup-Tofterup ddsStarup FiskeriforeningStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivStarup VenstreforeningStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningUdviklingsgrupperVestjysk SvæveflyveklubInstitutioner Helle PlejecenterBogbussenStarup BørnehaveStarup Kirke og MenighedsrådStarup SFOStarup SkoleNaturuniversitetOm Artikler Om Starup - TofterupBorgerbladetGrundeHuse og Ejendomme Om Starup-Tofterup og omegn ServiceBorgerforeningens teltGenbrugspladsen HjertestarterVandrestier Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Starup ByTil sdr. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Kontakt Flyt Til Starup - TofterupKontakt PressegruppenRettelser Starup
Starup-Tofterup
Privat Foto:

Starup Sogns Borgerforening udsætter generalforsamlingen.

Starup Sogns Borgerforening udsætter generalforsamlingen til 2021 på grund af det høje corona smitte tal i varde kommune.

Bestyrelsen i Starup Sogns Borgerforening har på sidste bestyrelsesmøde vedtaget at udsætte generalforsamlingen og den ekstraordinære generalforsamlingen til 2021. Dette på grund af det meget høje smittetal der er registret i varde kommune, vi ønsker ikke at medlemmerne udebliver pga risikoen for smidte. 

Bestyrelsen indkalder til generalforsamling i henhold til vedtægterne i 2021. 

onsdag 18 nov 2020 - Heidi Jørgensen