Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervBL MotorserviceKliphusetStarup AutoserviceForeningerForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Helle SvømmeklubHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenInteressegruppenMultihusetNATUR-HUSETspejder Starup-Tofterup ddsStarup FiskeriforeningStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivStarup VenstreforeningStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningUdviklingsgrupperVestjysk SvæveflyveklubInstitutioner Helle PlejecenterBogbussenStarup BørnehaveStarup Kirke og MenighedsrådStarup SFOStarup SkoleNaturuniversitetOm Artikler Om Starup - TofterupBorgerbladetGrundeHuse og Ejendomme Om Starup-Tofterup og omegn ServiceBorgerforeningens teltGenbrugspladsen HjertestarterVandrestier Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Starup ByTil sdr. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Kontakt Flyt Til Starup - TofterupKontakt PressegruppenRettelser Starup
Starup-Tofterup
Foto:

Formandsberetning 2021

Her kan du læse Formandsberetningen

Formandsberetning fra Generalforsamling november 2021

Denne formandsberetning bæger præ af en kort periode, da det ikke er længe siden sidst.

Det er begrænset hvad der er sket, siden sidste generalforsamling, men lidt er da hent i vores dejlige samfund.

Vi har afholdt flere ting, selv om Corona puster os i nakke. I november er der afholdt juletræsfest, som var meget vellykket og med flot fremmøde. Dette har vi vores fantastiske frivillige at takke for, de gør et stort arbejde. Først i november afholdte vi traditionen tro J-DAG og sikken en opbagning. Vi kan prale af over 70 mennesker kom, og at der var udsolgt da vi lukkede. Vi håber på at 2022 giver mulighed for flere sammenkomster i vores dejlige by.

Der er stor gang i vores udvikling i området. Der arbejdes stadig på handicap fiskepladsen, som kommer til at lægge på kirkesiden af åen. Der vil være mulighed for at benytte toilettet ved kirken som er offentlig og handicapvænnelig.  

Vi kommer ikke uden om vores mandefald i borgerforeningens bestyrelse. Da Regin ikke ønsker genvalg, og takker af for denne gang, mangler vi nu to nye i bestyrelsen. Regin har været med i mange år, hvor han har lagt mange timer i borgerforeningen, og det har vi været glade for. Tak for det gode samarbejde. Vi håber at der er nogen, som kunne have interesse i at overtage pladsen.

Borgerforeningen har måtte sande at der er faldet en del medlemmer fra. Dette kan skyldes at betalingen er hoppet af PBS, og flere ikke har opdaget det. For vi er sikker på at i ønsker en borgerforening i vores by. Hvis der er nogen som sidder og er i tvivl så må i henvende jer til Mikkel, Kassere som kan oplyse om dette.

Til sidst har vi vores velkomstposer, som gives til alle tilflyttere. Det kræver dog at der bliver gjort opmærksom, på at der tilflyttere fra naboerne. I velkomstposerne er der lidt information fra skole, børnehave osv. Der er reklame fra virksomheder, godter fra brugsen og meget mere. De er populære og det er altid godt at få en snak med de nye i byen.

Starup sogns borgerforening.

Ernst, Helle, Mikkel.

onsdag 5 jan 2022 - Helle Mare Nielsen