Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervBL MotorserviceKliphusetStarup AutoserviceForeningerForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Helle SvømmeklubHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenInteressegruppenMultihusetNATUR-HUSETspejder Starup-Tofterup ddsStarup FiskeriforeningStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivStarup VenstreforeningStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningUdviklingsgrupperVestjysk SvæveflyveklubInstitutioner Helle PlejecenterBogbussenStarup BørnehaveStarup Kirke og MenighedsrådStarup SFOStarup SkoleOm Artikler Om Starup - TofterupBorgerbladetGrundeHuse og Ejendomme Om Starup-Tofterup og omegn ServiceBorgerforeningens teltGenbrugspladsen HjertestarterVandrestier Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Starup ByTil sdr. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Kontakt Flyt Til Starup - TofterupKontakt Pressegruppen
Starup-Tofterup
Nordlyd kan opleves den 28. september kl. 14 ved Holme Å Foto: Holger Grumme

Oplev vokalgruppen Nordlyd ved Holme Å

Den nordiske vokalgruppe Nordlyd har sagt ja til at lægge vejen forbi Holme Å. Gruppen Nordlyd består af 8 kvindelige sangere fra Norden, og gruppens repertoire spænder fra folketoner, viser, egen komponeret musik og over til det klassiske. Fællesnævneren er, at musikken arrangeres og fortolkes med fokus på at formidle kunsten via den nerve og sjæl, som udspringer fra stemmernes samklang og dynamik.

Vokalgruppen Nordlyd er på turné rundt i Danmark, men fik i den forbindelse aflyst en koncert. ”Da vi hørte, at de var i landet og fået en sensommeraften ledig i kalenderen kontaktede vi dem straks for at høre om de ville komme forbi” oplyser Holger Grumme Nielsen, der er en af arrangørerne bag koncerten. Det ville de heldigvis gerne og da Varde Kommune samtidig gav tilsagn om at støtte koncerten økonomisk gik gruppen bag koncerten i gang med planlægningen. Koncerten er planlagt til at være i telt i engdalen ved Holme Å så publikum får mulighed for at lytte til de smukke toner og samtidig nyde den enestående, fredede natur. ”Vi besluttede, at koncerten skulle være så lavpraktisk som muligt og derfor skal folk selv medbringe en klapstol samt mad og drikke, såfremt man ønsker dette” oplyser folkene bag koncerten.

En af de 8 sangere, man bl.a. kan møde i Nordlyd er operasangerinden Kirstine Bonde, der tidligere har glædet publikum med sin smukke sopran, når hun brillerede på scenen i Arnbjerganlægget i forbindelse med Varde Sommerspil. Sidenhen blev hun uddannet klassisk sanger fra Esbjerg Musikkonservatorium, inden karrieren for alvor tog fart. Senest har hun har sunget til Esbjerg Festuge, underholdt kronprinsparret, og været på en stor turne i Tyskland og Skandinavien med den engelske sanger Paul Potts.

Koncerten afholdes i engdalen ved Hovborgvej 99, 7200 Grindsted, lørdag den 28. september kl. 14.00. og betaling kan ske på selve dagen. Evt. spørgsmål kan besvares ved henvendelse på tlf. 30297224 eller mail: honi@varde.dk

onsdag 18 sep 2019 - Claus V. Jeppesen