Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAuto K apsBL MotorserviceKliphusetStarup AutoserviceStarup pizza, Pizza og Kebab houseForeningerForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Helle SvømmeklubHolme ådalens afgræsningforening InteressegruppenLokalrådet Starup - TofterupMultihusetNATUR-HUSETspejder Starup-Tofterup ddsStarup AntenneforeningStarup FiskeriforeningStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivStarup VenstreforeningStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningUdviklingsgrupperVestjysk SvæveflyveklubInstitutioner Helle PlejecenterBogbussenStarup BørnehaveStarup Kirke og MenighedsrådStarup SFOStarup SkoleOm Artikler Om Starup - TofterupBorgerbladetGrundeHuse og Ejendomme HyttebyenOm Starup-Tofterup og omegn ServiceBorgerforeningens teltGenbrugspladsen HjertestarterKontakt Flyt Til Starup - TofterupKontakt Pressegruppen
Helle Øst
Foto:

15/11-2018 FUR-møde

Dagsorden er endnu ikke udarbejdet

FUR står for Fælles Udviklingsrådet. I FUR sidder en repræsentant for hver af de 9 Udviklingsråd, som er i Varde kommune.

FUR holder ca. 4 møder om året, hvor der debatteres emner, der vedrører lokalsamfundene i Varde kommune. Det spænder vidt med emner om plan og teknik, kultur og fritid, børn og læring, økonomi og erhverv osv. Alt hvad der har interesse for udviklingen af liv og vækst i lokalsamfundene.

De planlagte FUR-møder i 2018 er: 

  • Tirsdag den 6. februar kl. 17.00 – 21.00
  • Torsdag den 24. maj kl. 17.00 – 21.00
  • Tirsdag den 14. august kl. 17.00 – 21.00
  • Torsdag den 15. november kl. 17.00 – 21.00

Ligeledes deltager FUR og Udviklingsrådet i en række møder med byrådet, embedsfolk og andre interessenter for lokalsamfundene.

Du kan læse mere om de 9 Udviklingsråd her http://www.vardekommune.dk/udviklingsraadene og her http://fur.udviklingsraad.dk/ 

Har du spørgsmål eller forslag til FUR eller Udviklingsrådene, er du velkommen til at kontakte:

Lisbeth Højvang Linding

Lokalsamfundskonsulent og

LAG koordinator

LAG Fanø-Varde

Varde Kommune

Telefon: 79 94 79 63

Mobil: 20 58 56 72

Mail: lisl@varde.dk

 

 

torsdag 8 nov 2018 - Claus V. Jeppesen