Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAuto K apsBL MotorserviceKliphusetStarup AutoserviceStarup pizza, Pizza og Kebab houseForeningerForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Helle SvømmeklubHolme ådalens afgræsningforening InteressegruppenLokalrådet Starup - TofterupMultihusetNATUR-HUSETspejder Starup-Tofterup ddsStarup AntenneforeningStarup FiskeriforeningStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivStarup VenstreforeningStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningUdviklingsgrupperVestjysk SvæveflyveklubInstitutioner Helle PlejecenterBogbussenStarup BørnehaveStarup Kirke og MenighedsrådStarup SFOStarup SkoleOm Artikler Om Starup - TofterupBorgerbladetGrundeHuse og Ejendomme HyttebyenOm Starup-Tofterup og omegn ServiceBorgerforeningens teltGenbrugspladsen HjertestarterKontakt Flyt Til Starup - TofterupKontakt Pressegruppen
Nr. Nebel
Foto:

Julehygge og travlhed i

Bjælkestuen

De mange kravlenisser der pryder Nr. Nebel i denne tid hænger også på muren ved Bjælkestuen og her var valget ikke svært:

En Kravlenisse med to ølkrus i hånden

.

En formiddag lige efter åbningstid, hvor vi forventede at der var tomt, blev vi overrasket over at der var hygge i form af tre fra pensionistforeningen, Svend Frederiksen, Harald Christensen og Erling Petersen der gik og spillede billard og fik en kop kaffe.

Foto: Erling Petersen, Susan Thisted Knudsen, Svend Frederiksen og Harald Christensen 

Og de hyggede sig rigtigt og havde gjort det i rigtig mange år.

Erling Petersen fortalte at der er mange aktiviteter i hans liv med morgen svømning hver mandag og torsdag, ligesom billard er med til at berige hans liv.

Foto: 

Det er medindehaver Susan Thisted Knudsen der viser rundt i lokalerne og fortæller at de har 2 tider på året der er travlt, Julen og selvfølgelig om sommeren, siger hun.

I denne tid er der nok at se til. Ud over at der er mange små og store selskaber, så er der også en del mad ud af huset. Et rigtigt hit er vores grillkylling, den har fået tilnavnet ”Byens bedste grillkylling”, og dem går der rigtig mange af, men også vore andre varer går fint.

 

Vore selskaber er typisk fra 12 til 45 men vi har også selskaber op til 60 personer.

tirsdag 4 dec 2018 - Bjarne Buhl