Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervBL MotorserviceKliphusetStarup AutoserviceForeningerForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Helle SvømmeklubHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenInteressegruppenMultihusetNATUR-HUSETNaturlig Formspejder Starup-Tofterup ddsStarup FiskeriforeningStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivStarup VenstreforeningStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningUdviklingsgrupperVestjysk SvæveflyveklubInstitutioner Helle PlejecenterBogbussenStarup BørnehaveStarup Kirke og MenighedsrådStarup SFOStarup SkoleOm Artikler Om Starup - TofterupBorgerbladetGrundeHuse og Ejendomme NaturuniversitetOm Starup-Tofterup og omegn ServiceBorgerforeningens teltGenbrugspladsen HjertestarterVandrestier Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Starup ByTil sdr. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Kontakt Flyt Til Starup - TofterupKontakt PressegruppenRettelser Starup
Helle Svømmeklub
Alle vore svømmehold ledes af dygtige og erfarne instruktører
Default image

Helle Svømmeklub er en forening med en bestyrelse på 7 medlemmer , som har fordelt opgaverne imellem sig. Alle gør hver sit til, at det skal være rart og godt at svømme i Helle Svømmeklub.

Alle vore svømmehold ledes af dygtige og erfarne instruktører og hjælpeinstruktører.

Instruktører gennemgår løbende relevante kurser, desuden aflægger de årligt en livredderprøve og gennemgår en livgivende førstehjælp.

Vi svømmer 2 perioder om året med ca. 17 gange i 1. sæson og ca. 14 gange i 2. sæson. Kontingentprisen er reguleret efter, hvor mange lektioner, der er i den pågældende sæson. 

Sommerperioden juni, juli og august måneder er der lukket.

Vandtemperaturen er 27 – 28 grader i det store bassin og 32 – 33 grader i det lille bassin.

Tilmelding skal ske til vores sekretærer i klublokalet eller på tlf. 76 14 18 09 i svømmeklubbens åbningstid. Sekretæren vil altid hjælpe dig til rette og svare på eventuelle spørgsmål.

 

Du kan også sende en mail til HSK: post@h-s-k.dk

Helle svømmeklub´s egen hjemmeside findes på www.h-s-k.dk

Det er også i klublokalet du skal betale dit kontingent.

 

Rigtig god fornøjelse.