Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervBL MotorserviceKliphusetStarup AutoserviceForeningerForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Helle SvømmeklubHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenInteressegruppenMultihusetNATUR-HUSETNaturlig Formspejder Starup-Tofterup ddsStarup FiskeriforeningStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivStarup VenstreforeningStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningUdviklingsgrupperVestjysk SvæveflyveklubInstitutioner Helle PlejecenterBogbussenStarup BørnehaveStarup Kirke og MenighedsrådStarup SFOStarup SkoleOm Artikler Om Starup - TofterupBorgerbladetGrundeHuse og Ejendomme NaturuniversitetOm Starup-Tofterup og omegn ServiceBorgerforeningens teltGenbrugspladsen HjertestarterVandrestier Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Starup ByTil sdr. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Kontakt Flyt Til Starup - TofterupKontakt PressegruppenRettelser Starup
Hyttebyen
Dejlig naturskønt område, mellem Starup-Tofterup og Holme Å
Default image

Hyttebyen er beliggende i et dejlig naturskønt område, mellem Starup-Tofterup og Holme Å. Området ejes af Starup-Tofterup Borgerforening, som har udlejet området til privat grundejerforening.

Hyttebyen blev etableret i 1990, hvor flere lokale ”ildsjæle” fik den gode idé, at starte en hytteby op. I dag har vi en særdeles velfungerende og attraktiv hytteby, med 26 hytter. Endvidere er der et godt fælleshus til området.

Enkelte hytter ejes af lokale, men ellers er de ejet af naturelskere fra hele landet – Sønderjylland, Esbjerg, Fyn og Sjælland.

Du er altid velkommen til at ”slå et smut” forbi og nyde det dejlige område.

Link til vores hjemmside - http://hyttebyen.dk/

 

HyttebyenHyttebyenHyttebyenHyttebyenHyttebyen

HyttebyenHyttebyenHyttebyenHyttebyenHyttebyen