Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervBL MotorserviceKliphusetStarup AutoserviceForeningerForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Helle SvømmeklubHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenInteressegruppenLokalrådet Starup - TofterupMultihusetNATUR-HUSETspejder Starup-Tofterup ddsStarup FiskeriforeningStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivStarup VenstreforeningStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningUdviklingsgrupperVestjysk SvæveflyveklubInstitutioner Helle PlejecenterBogbussenStarup BørnehaveStarup Kirke og MenighedsrådStarup SFOStarup SkoleOm Artikler Om Starup - TofterupBorgerbladetGrundeHuse og Ejendomme Om Starup-Tofterup og omegn ServiceBorgerforeningens teltGenbrugspladsen HjertestarterKontakt Flyt Til Starup - TofterupKontakt Pressegruppen
Holme Å Huset Starup Børnehave
Et godt forældresamarbejde er grundstenen for trivsel og tillid børn, forældre og personale imellem
Default image

Link til børnehavens hjemmeside: http://www.dagtilbuddetost.vardekommune.dk/ 

Velkommen til - vi håber, I vil finde glæde ved at benytte vores hjemmeside. I skulle gerne kunne finde svar på næsten alt mellem himmel og jord, ved at kigge rundt på de forskellige sider og undersider.

 

 

 

Dagtilbuddet Øst har indgået aftale med Varde Byråd.

 

 

 

Tirsdag den 14. april XXXX, blev dørene åbnet til Starup-Tofterups nye børnehave.

 

Dagen blev fejret med rundstykker til forældre og børn, således man i ro kunne tage de nye omgivelser i brug.

 

For personalet er det en fornøjelse at møde på arbejde et sted, hvor der er god plads, gode faciliteter for børn og personale, men også lidt frustrerende indtil vi kommer helt på plads, og får indarbejdet nye vaner.

 

At børnehaven har været længe ventet, vises ved den opmærksomhed der har været fra alle sider af, mange har været på besøg, for lige at se hvad vi fik ud af det, og andre har skænket os ting, som er med til at gøre hverdagen lidt lettere. 

Her tænker jeg på Starup-Tofterups vandværk, som har givet en drikkevands automat, Freia Forellen har givet en fjensynsskæm, som kan bruges til at vise hvad børnene har oplevet gennem dagen, og Uffe og Jonna Mikkelsen har, sammen med Hovborg flagstangfabrik, givet flagstangen, hvor flaget hejses ved særlige lejligheder.

 

Torsdag den 14. og fredag den 15. maj, havde vi bedsteforældredage i børnehaven. 

Torsdag var for de største børn (troldunger + mælkebøtter), hvor mælkebøtterne havde bagt boller og troldungerne lagkage til deres bedsteforældre. I de nye omgivelser var der plads til alle (ca. 90 børn og bedsteforældre), det eneste der var mangel på, var kaffe, hvilket vi beklager meget og forsøger at lave om på til næste år.

 

Fredag havde rollingerne deres bedsteforældre på besøg til rundstykker, og rundvisning i de nye lokaler. Et par rigtig hyggelige dage.

Birthe Møldrup

Kilde: Starup - Tofterup borgerblad

 

Børnehavens egen hjemmeside.

http://www.holmeaahuset.vardekommune.dk/

 

Dagtilbuddet Øst består af tre afdelinger:

 

Agerbæk Børnehus
Debelvej 25,
6753 Agerbæk
Skriv til Agerbæk Børnehus
Telefon - børnehave: 24762114
Telefon - vuggestue: 24762113

 

Holmeåhuset
Smedebakken 14, Starup
7200 Grindsted
Skriv til Holmeåhuset
Telefon: 79947830

 

Årre Børnehave
Skolegade 25
6818 Årre
Skriv til Årre Børnehave
Telefon: 24892707
Årre Børnehaves hjemmeside

 

Dagtilbudsleder:
Helle Rabjerg
Skriv til dagtilbudsleder Helle Rabjerg
Telefon: 51206576