Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderAktiviteterForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Fritid og hobbyInteressegruppenNATUR-HUSETNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder ddsStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningBorgerblad2020202120222023BorgerbladetInstitutionerDagplejeStarup Børneby Helle PlejecenterBiblioteksbussenNatur Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Til SDR. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Om Starup-TofterupErhvervFlyt til StarupHjertestarterHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenLeje af teltNATUR-HUSETNaturuniversitetStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenStarup Kirke og Menighedsråd
Starup-Tofterup
feb
20
man
Foto:

Generalforsamling Starup Lokalhistorisk forening

20/2 2023 kl.19.00 i Multihuset

 V. Starup Sogns Lokalarkiv

 indkalder til årlig ordinær generalforsamling

mandag den 20. februar 2023 kl. 19.00

 i Multihuset ved skolen

Dagsorden iflg. vedtægterne. 

Efter generalforsamlingen er der underholdning, og vi fortsætter med tidligere års tema ”Hvor blev de af”.

Denne gang vil Else Jensen fortælle om sit liv.

Else K. Jensen stammer fra Starup og bor i dag i Grindsted. Hun vil fortælle om sin opvækst på et husmandssted i Puglund ved Starup, og om sin nye bog ”En familie på heden”.

Bogen handler om hedebønderne og deres stræbsomme slid med at opdyrke den jyske hede. Historien fortælles gennem forfatterens egen familie, idet hendes mormor Ellen blev født i Andsager i 1901. Vi i følger familien og landbrugets rivende udvikling op gennem det 20. århundrede. 

Generalforsamling, underholdning og kaffe m/brød er gratis for medlemmer. For ikke medlemmer er prisen kr. 50,00 pr. person.

mandag 9 jan 2023 - Kirsten Pedersen
Vist: 236 gange