Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderAktiviteterForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Fritid og hobbyInteressegruppenNATUR-HUSETNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder ddsStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningBorgerblad2020202120222023BorgerbladetInstitutionerDagplejeStarup Børneby Helle PlejecenterBiblioteksbussenNatur Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Til SDR. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Om Starup-TofterupErhvervFlyt til StarupHjertestarterHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenLeje af teltNATUR-HUSETNaturuniversitetStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenStarup Kirke og Menighedsråd
Starup-Tofterup
jul
10
man
Foto:

Starup Fodboldskole 2023

Uge 28. d. 10-14 Juli

TILMELDINGEN ÅBNER SNART

Vi er så klar til at åbne op for tilmeldingen til årets fodboldskole 2023

Fodboldskolen er fra alle i 0-9 klasse. Som der plejer at være er der igen i år mulighed for overnatning for de ældste på fodboldskolen, 7-9 klasse. Det er vigtig at dem som ønsker og overnatte køber billet til “Fodboldcamp”

I år sender vi et kæmpe tak til vores hovedsponsor Starup Auto, som gør det muligt at holde de ellers stigende priser på et niveau hvor alle kan være med, så tusind tak til Starup Auto!

Køb billetten her: https://www.fodboldskolen.com

Facebookhttps://www.facebook.com/starupfodboldskole/ 

Kan være et billede af 4 personer, folk, der står, græs og tekst, der siger

søndag 15 jan 2023 - Admin / Starup Sogns Borgerforening
Vist: 57 gange