Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyInteressegruppenLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup Idrætsforening NYStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetSkovforeningenMereBorgerbladHyttebyen
Starup-Tofterup
Foto:

Generalforsamling Starup Lokalhistorisk forening

20/2 2023 kl.19.00 i Multihuset

 V. Starup Sogns Lokalarkiv

 indkalder til årlig ordinær generalforsamling

mandag den 20. februar 2023 kl. 19.00

 i Multihuset ved skolen

Dagsorden iflg. vedtægterne. 

Efter generalforsamlingen er der underholdning, og vi fortsætter med tidligere års tema ”Hvor blev de af”.

Denne gang vil Else Jensen fortælle om sit liv.

Else K. Jensen stammer fra Starup og bor i dag i Grindsted. Hun vil fortælle om sin opvækst på et husmandssted i Puglund ved Starup, og om sin nye bog ”En familie på heden”.

Bogen handler om hedebønderne og deres stræbsomme slid med at opdyrke den jyske hede. Historien fortælles gennem forfatterens egen familie, idet hendes mormor Ellen blev født i Andsager i 1901. Vi i følger familien og landbrugets rivende udvikling op gennem det 20. århundrede. 

Generalforsamling, underholdning og kaffe m/brød er gratis for medlemmer. For ikke medlemmer er prisen kr. 50,00 pr. person.

mandag 9 jan 2023 - Kirsten Pedersen
Vist: 438 gange