Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyHyttebyenJuniorklubLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierForeningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skoveHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetMereBorgerbladet...Infoskærme
Breaking news
Starup-Tofterup
Foto: PR

Julenisser i Starup-Tofterup

Hov har i også set nisserne i byen?

 

 

I dag har Starup-Tofterup haft besøg at Julemandens nisser. De har giver en lækker godtepose til byens søde børn og tændt det store juletræ på byens tov. 

Da vi jo desværre er ramt af Corona i disse tider går det også ud over vores alles juletræsfest. Da denne ikke kunne afholdes har vores helt fantastiske juletræsfest-team skulle tænke ud af boksen. Og hold nu op de har fået en god ide. Deres ide om at, selv med Corona i samfundet, er det vigtigt at vi holder sammen og nyder vores bys sammenhold er helt fantastisk. 

Ideen med at dele godteposer ud er ikke noget man bare lige gør, og det har juletræsfest-teamet brugt mange timer på.  

Der er mange børn som er blevet overrasket over at se nisserne komme gående i gaden med deres kane, med julesang, juleguf og gode stemning. Det er hvis hvad vi godt kan kalde en succes! 

Der er ros for hvor gennemført de har gjort dette og vi er meget stolte over at have sådanne mennesker i vores gode by.  

Der skal lyde en enorm TAK til de mennesker der gør sådan ide til virkelighed! 

Gode julehilsner fra 

Starup sogns borgerforening 

 

lørdag 28 nov 2020 - Helle Mare Nielsen
Vist: 2726 gange