Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyHyttebyenJuniorklubLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierForeningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skoveHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetMereBorgerbladet...Infoskærme
Velkomstgruppen
.
Default image

Velkommen til Starup-Tofterup - mulighedernes by 

I Starup vil vi gerne være en by, der tager godt imod vores tilflyttere. I mange år har Borgerforeningen stået for uddelingen af byens velkomstposer - men nu er det tid til at nytænke konceptet. Derfor er der blevet nedsat et lille korps af velkomstambassadører, der har sagt ja til at byde nye borgere velkommen og vi glæder os til at komme i gang!

Velkomstposerne har været sat på pause for en kort stund, så der er nogle nytilflyttede borgere der endnu ikke har haft besøg af os - vi kommer inden for den nærmeste tid og byder jer hjertelig velkommen.

Som velkomstambassadør byder vi velkommen som repræsentant for Borgerforeningen og byen. Vi håber derfor, at I stadigvæk som naboer, vil tage godt imod tilflyttere og hjælpe med, at alle føler sig godt taget imod.

Velkomstpakkerne består bl.a. af gavekort fra byens handlende og præsentationsmateriale fra vores mange foreninger. Har du noget du gerne vil have i velkomstpakken er du velkommen til at kontakte en af velkomstambassadørerne.

Det er dog ikke altid vi opdager, at der er kommet nye borgere til byen. Så har du fået en ny nabo eller har kendskab til nogen, som lige er flyttet hertil håber vi, at I vil ringe eller sende en sms til en af velkomstambassadørerne så vi kan besøge dem med en velkomstpakke - hellere en gang for meget, end en gang for lidt. 

Velkomstposerne er nypakket med fornyet materiale, humøret er højt, og vi glæder os til at besøge vores nytilflyttede medborgere.

Korpset består af:

Henriette Staal – tlf.: 28890854 – staal_14@hotmail.com 
Ilse Due – tlf.: 27346848 – ilsedue@jubii.dk 
Ernst Luttikhedde – tlf.: 20893168 - ellenernst@hotmail.com 
Linda Risbøl Hansen – tlf.: 25485585 – hyrden4@gmail.com 
Mette Ibsen Scherfig - tlf.: 51206503 – ibsenmette@gmail.com 
Mikkel Ottosen – tlf.: 42630507 – kasserer@tofterup.dk 
Holger Grumme – tlf.: 30297224 – hgn@vardemuseum.dk

 

Facebookhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100083548173712 

Seneste indlæg på facebook hvor du kan se poserne https://www.facebook.com/reel/2024719157916481 

 

Ny tekst Januar 2023