Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderAktiviteterForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Fritid og hobbyInteressegruppenNATUR-HUSETNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder ddsStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningBorgerblad2020202120222023BorgerbladetInstitutionerDagplejeStarup Børneby Helle PlejecenterBiblioteksbussenNatur Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Til SDR. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Om Starup-TofterupErhvervFlyt til StarupHjertestarterHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenLeje af teltNATUR-HUSETNaturuniversitetStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenStarup Kirke og Menighedsråd

Gratis fotos af Briller

Borgerbladet

Her vil du finde oplysninger om borgerbladet og om borgerbladets redaktion, layout og trykning.

 

Har du indlæg til borgerbladet eller annoncer, som du gerne vil have med i borgerbladet, skal du blot maile dit materiale til flg. adresse: borgerbladet@tofterup.dk   

Ansvarshavende redaktør: Lia de Sain

Opsætning og layout: Børge Konstmann

 

Borgerbladet udkommer 5 gange om året.

Borgerbladet bliver omdelt af 6. klasse på Starup Skole, som på denne måde indtjener et økonomisk tilskud til klassens traditionsrige lejrskoletur til Bornholm.

 

Borgerbladet forfattes af medlemmer af Starup Sogns Borgerforeningens bestyrelse samt eksterne skribenter.

Starup Sogns Borgerforening bestyrelse har ene og alene ansvaret for indholdet i de artikler, som er skrevet af medlemmer af bestyrelsen.

- Eksterne skribenter har personligt ansvar for hvad de måtte skrive.

- Borgerbladets annoncører har ansvaret for annoncernes indhold og ordlyd.

 

 

 Tilmeld din kontingent til borgerforeningen 

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet.
I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server.
Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje.
Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.
Tekst rettet Januar 2023