Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderAktiviteterForeningen til bevarelse og formidling af natur og kulturmiljøet i de danske skove.Fritid og hobbyInteressegruppenNATUR-HUSETNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder ddsStarup-Tofterup Efterløns- og PensionistforeningBorgerblad2020202120222023BorgerbladetInstitutionerDagplejeStarup Børneby Helle PlejecenterBiblioteksbussenNatur Gamle stadion og nr. StarupHolme Ådal Langs holme Å til Puglund Til SDR. Starup Plantage Vestterp og Tofterupmarkvej til Starup Om Starup-TofterupErhvervFlyt til StarupHjertestarterHolme Ådalens Afgræsningforening HyttebyenLeje af teltNATUR-HUSETNaturuniversitetStarup Sogns BorgerforeningStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenStarup Kirke og Menighedsråd
Hyttebyen
Dejlig naturskønt område, mellem Starup-Tofterup og Holme Å
Default image

Hyttebyen er beliggende i et dejlig naturskønt område, mellem Starup-Tofterup og Holme Å. Området ejes af Starup-Tofterup Borgerforening, som har udlejet området til privat grundejerforening.

Hyttebyen blev etableret i 1990, hvor flere lokale ”ildsjæle” fik den gode idé, at starte en hytteby op. I dag har vi en særdeles velfungerende og attraktiv hytteby, med 26 hytter. Endvidere er der et godt fælleshus til området.

Enkelte hytter ejes af lokale, men ellers er de ejet af naturelskere fra hele landet – Sønderjylland, Esbjerg, Fyn og Sjælland.

Du er altid velkommen til at ”slå et smut” forbi og nyde det dejlige område.

Link til vores hjemmside - http://hyttebyen.dk/

 

HyttebyenHyttebyenHyttebyenHyttebyenHyttebyen

HyttebyenHyttebyenHyttebyenHyttebyenHyttebyen