Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyHyttebyenJuniorklubLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierForeningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skoveHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetMereBorgerbladet...Infoskærme
Hyttebyen
Dejlig naturskønt område, mellem Starup-Tofterup og Holme Å
Default image

Hyttebyen er beliggende i et dejlig naturskønt område, mellem Starup-Tofterup og Holme Å. Området ejes af Starup-Tofterup Borgerforening, som har udlejet området til privat grundejerforening.

Hyttebyen blev etableret i 1990, hvor flere lokale ”ildsjæle” fik den gode idé, at starte en hytteby op. I dag har vi en særdeles velfungerende og attraktiv hytteby, med 26 hytter. Endvidere er der et godt fælleshus til området.

Enkelte hytter ejes af lokale, men ellers er de ejet af naturelskere fra hele landet – Sønderjylland, Esbjerg, Fyn og Sjælland.

Du er altid velkommen til at ”slå et smut” forbi og nyde det dejlige område.

Link til vores hjemmside - http://hyttebyen.dk/