Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyHyttebyenJuniorklubLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierForeningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skoveHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetMereBorgerbladet...Infoskærme
Flyt til Starup-Tofterup
Starup-Tofterup ligger i et naturskønt område midt imellem Esbjerg, Varde, Grindsted
Default image

 

Starup-Tofterup ligger i et naturskønt område midt imellem Esbjerg, Varde, Grindsted, Vejle og Kolding.

Starup og Tofterup er med tiden vokset sammen til én landsby delt af Tingvejen, der giver fører direkte til både Esbjerg og Grindsted.

Byen har et bredt udvalg af tilbud til både børnefamilier, unge, voksne samt ældre. Byen tilbyder dagpleje, vuggestue, børnehave, folkeskole (0.-6. klasse), boldbaner, en minihal, gymnastik, nymoderne Dagli' brugs, motionscenter, forsamlingshus, mødelokaler samt iværksætter kontor. I byen er der også mulighed for en tur til frisør samt reparation af køretøjer. Læs mere på hjemmesidens menu punkt og Facebook Starup-Tofterup mulighedernes by.

Byens hjerte er drevet af mange frivillige foreninger, arbejdsgrupper samt støtte fra erhvervsdrivende, der hver især bidrager på kryds og tværs, i forskellige sammenhæng. 

 

Heriblandt:
- Byfest i uge 33-34
- Jule arrangement
- J-dag
- Markedsdage/torvedage
- Foredrag
- Bankospil

 

Naturen er smuk i og omkring Starup-Tofterup. Inden for 2,5 kilometer af byen, findes hele fire større plantager, hvor der er rig mulighed for at udforske naturen til fods eller på cykel. Se i menu punktet 'Natur'.

Starup-Tofterup er central til større byer med kun 20 min til Varde, 30 min til Esbjerg, 25 min til Billund. Så med rimelige hus/leje priser, får du et stærkt fælleskab og naboskab, med plads til familie - hvor du samtidig har mulighed for at finde det rette job indenfor 30 min. kørsel.

Se filmen om Starup-Tofterup fra 2017

 

Filmen om Starup-Tofterup fra 2010

Drone Video af Holme Å Holme Å dronevideo

 

Video fra

Holme Ådalens Afgræsningsforening

Kogræsning som naturpleje.

 

Leje muligheder kan findes på: 

https://www.boligportal.dk/lejeboliger/grindsted/alle-v%C3%A6relser/tofterup/  

Se udvalg af byggegrunde på Varde kommunes hjemmeside via linket

https://vardekommune.dk/byer/starup-tofterup/ 

Ny tekst Januar 2023