Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyHyttebyenJuniorklubLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierForeningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skoveHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetMereBorgerbladet...Infoskærme

Borgerforening Starup-Tofterup

Vi er en forening der varetager byens interesser og skaber sammenhold for alle. Vi laver arrangementer som alle kan være med til, fx jule arrangement, j-dag, foredrag og affaldsindsamling. Vi sørger for at byen ser flot ud hele året, der bliver sat blomster op, sat julebelysning op og flag op i hovedgaden ved særlige lejligheder. Vi opdaterer byen, med info omkring diverse arrangementer via 2 infoskærme, opsat i byen i Dagli'brugsen og Multi-huset.

 

Sammen med borgerforeningen er der små arbejdsgrupper til forskellige gøremål og arrangementer fx velkomstgruppen, byfornyelse, naturuniversitetet, hyttebyen, handicapvenlig fiskeplads, j-dag, juletræsfest, byfest, vedligeholdelse af Borgerbladet mm.

 

Starup-Tofterup.dk og Starup-Tofterup mulighedernes by er drevet af borgerforeningen. Begivenheder, nyt indhold eller rettelser sendes til naestformand@starup-tofterup.dk 

 

Indlæg eller annoncer til Borgerbladet sendes til Lia de Sain borgerbladet@starup-tofterup.dk. Læs eller genlæs borgerbladet her.

 

FIND OS PÅ FACEBOOK

 ________________________________________________________________

Vi har brug for din hjælp til at gøre alt det

Pr husstand: 165 kr.
Enlige: 80 kr.
Mobilepay: 60626 (husk at skrive adresse og navn ved indbetaling)
Konto nr.: 9686 6581036300
Bankforbindelse: Den Jydske Sparekasse. 

Vi håber, at du vil støtte Borgerforeningen i det omfang, du har mulighed for.

________________________________________________________________

Bestyrelsesmedlemmer

 

FormandJens Hansen.
NæstformandVeronica Maria Holt Hansen.
KassererMikkel Ottosen.
SekretærHans Dahl
BestyrelsesmedlemMette Lillistone
1. BestyrelsessuppleantMarianne Svane Mikkelsen
2. BestyrelsessuppleantBrian Jeppesen

Vedtægter for Borgerforening og Junior klubben

________________________________________________________________

Else_Marie_og _Morten _Mortensens_legat

 Starup-Tofterup udviklingsplan

 Rettet tekst Januar 2023