Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidByfest i Starup-TofterupEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyHyttebyenJuniorklubLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierForeningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skoveHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetMereBorgerbladet...Infoskærme
Starup-Tofterup
Foto:

Helle FC fodbold - Se her piger fra 4-8 år

Uge 16 - Gratis fodbold eventyr V/ kunstgræsbanen i Helle Hallen

'Playmakers' tilbyder alle unge piger ...

  • ... en hidtil uset sportsoplevelse.
  • ... en sjov, varieret og frem for alt sikker introduktion til fodbold - gennem træning, spil og de spændende historier om Disney.
  • ... ikke kun pladsen til at være fysisk aktiv og holde sig i form, men også miljøet til at udvikle sig personligt, styrke selvtilliden, få erfaringer, finde venner for livet og en kærlighed til fodbold.
  • ... det bedste koncept, baseret på aktuelle forskningsresultater, der giver piger den maksimale indlæringseffekt og maksimal nydelse af fodbold.

 

onsdag 29 mar 2023 - Veronica Maria Holt Hansen / Admin.
Vist: 835 gange