Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyHyttebyenJuniorklubLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierForeningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skoveHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetMereBorgerbladet...Infoskærme
Starup-Tofterup
Foto:

Klubben

En børn/unge klub under udvikling

Hjælp!!

Børneklubben i Starup Tofterup mangler engagerende personer, som vil sidde med i arbejdsgruppen og gøre klubben til virkelighed.
Vi har lokaler, vi har en aftale med borgerforeningen, vi er i dialog med kommunen - vi er rigtig langt men mangler hænder.
Helt konkret 2-3 personer som ønsker at klubben bliver til noget lige så meget som vi gør.
Er det noget for dig eller ønsker du at høre mere så tøv ikke med at henvende dig til Mette Scherfig eller Simone Freiheit.

Har vi ikke senest d. 1. Oktober en fuldtallig arbejdsgruppe må vi indse at børneklubben ikke bliver til noget i denne omgang.

 

mandag 18 sep 2023 - Veronica Maria Holt Hansen / Admin.
Vist: 619 gange