Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i Starup-TofterupBorgerforening DagplejeFlyt til Starup-TofterupHelle PlejecenterHjertestarterSe Starup Tofterup i billederStarup BørnebyStarup Sogns LokalarkivSupermiljøstationer og genbrugsplads VelkomstgruppenFritidEfterløns- og PensionistforeningFritid og hobbyHyttebyenInteressegruppenJuniorklubLeje af teltNatur-husetNaturlig FormStarup IdrætsforeningStarup MissionshusStarup Spejder DDSStarup Kirke og MenighedsrådNatur VandrestierForeningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skoveHolme Ådalens Afgræsningforening NaturuniversitetMereBorgerbladet...Infoskærme

Givdetvidere2017

Fortæl din historie til eftertiden.

Kom med historien

Historien er vigtig for eftertiden, og derfor er Vester Starup Sogns Lokalarkiv en del af kampagnen ”Giv det videre 2017”, hvor målet er at få nedfældet så mange lokale erindringer som muligt

”Giv det videre” er en landsdækkende indsamlingskampagne. Resten af året er det muligt for alle danskere at bidrage med erindringer, historier og oplevelser, der fortæller om deres opvækst og liv i Danmark, og som tilsammen kan fortælle danskernes historie gennem de seneste 100 år. Det eneste, man skal gøre, er at skrive sin historie og dele den på hjemmesiden www.givdetvidere2017.dk.

En gave til efterkommerne– Det er nok ikke noget, de fleste spekulerer over i dagligdagen, men vi ligger faktisk inde med uvurderlig viden hver især. Vi er nemlig alle en del af vores fælles historie, og hvis vi deler vores personlige beretning i dag, vil det være en guldrandet gave til vores efterkommere.

Historierne vil blive vist på hjemmesiden ”Giv det videre” i hele 2017, men de lokale erindringer bliver også gemt i Starup sogns Lokalarkiv.

Kom straks i gang ved at gå ind på hjemmesiden: 

https://www.givdetvidere2017.dk/

 

mandag 3 jul 2017 - Marie Schultz
Vist: 203 gange